Koirat saavat tällä hetkellä kotiruokaa. Kotiruoalla tarkoitan tässä ruokaa, joka on valmistettu varta vasten koirille. Ruoka koostuu niin, että n. puolet annoksesta on raakaa lihaa ja puolet puuroa.

Lihoina käytössä tällä hetkellä sika-nautajauheliha, broileri, kalkkuna, naudanmaha, lammas, lohi ja maksa. Ruoan joukkoon menee lisukkeeksi AB-piimää (2,5 % rasvaa) tai turkkilaista jogurttia (10% rasvaa), kalkkiseosta, merilevää ja kylmäpuristettua rypsiöljyä.

Puuron teen valmiista Oscar-puuroseoksesta, johon lisään muutaman ruokalusikallisen porkkanarouhetta, puoli ruokalusikallista valkosipulirouhetta, ripauksen merisuolaa ja ruokalusikallisen voita.

Maksaa koirat saavat kerran viikossa ja lohta pari kertaa viikossa. Muutaman kerran viikossa lisään ruokaan jokaiselle yhden kanamunankeltuaisen raakana. Lisäksi koirat saavat järsittäväkseen naudan rustoja.

Muutoin herkkuina koirille käytössä erilaiset kuivatut eläinten osat, kuten maha, keuhko, ruokatorvi ja sydän.

Lihat ja rustoluut, porkkana- ja valkosipulirouheen, kalkkiseoksen ja merilevän hankin Kennelrehulta. Muut ainekset löytyy tavallisesta ruokakaupasta. Kolmen keskikokoisen koiran ruokinta tulee näin maksamaan n. 100 euroa kuukaudessa, ei minusta kovin paha hinta monipuolisesta ruoasta.