Eilen meille muutti Nemo (Purple Pearls Knowing Meneur). Mentiin eilen katsomaan Nemoa Ylöjärvelle ja palattiin kotiin Nemon kanssa :) Nemo vaikuttaa näin ensituntumalla reippaalta ja iloiselta pennulta, jotenkin mutkattoman oloinen tyyppi.

Automatka kotiin meni tosi hyvin, ei vinkunut yhtään. Jalasjärven kohdalla pysähdyttiin tauolle, ja Nemo sai tutustua Taraan ja Sissiin, sekä sai iltaruoan siinä hämärällä ABC:n parkkipaikalla autojen huristellessa ohi. Tyyppi vain söi, välillä vilkaisi ympäristöään ja jatkoi sen jälkeen syömistä, ei siis mitään pelkoa havaittavissa, vaikka oli vieraassa paikassa ja käytännössä vieraiden ihmisten kanssa.

Ei myöskään voinut autossa pahoin syömisen jälkeen, mikä on aivan loistavaa, koska reissataan kuitenkin koirien kanssa melko paljon ja välillä pitkiäkin matkoja (menomatkalla laskettiin, että ollaan autoiltu koirien kanssa pidempiä reissuja tänä kesänä n. 4000 kilometriä).

Kotiin kun tultiin, niin hetken ihmetteli isoa kaikuvaa tilaa (eteinen ja olohuone yhtä isoa korkeaa, korkeus suurimmillaan likelle 5 m, kaikuvaa tilaa, kivitalo ja laattalattiat). Sitten viipotti menemään häntä pystyssä. Hiukan vinkui ennen nukkumaanmenoa, mutta rauhoittui pian ja nukkuikin hienosti neljä tuntia. Kuuden aikaan aamulla piti alkaa tehdä tuttavutta portin läpi kissojen kanssa. Sitten Tara ja Sissikin heräsi, joten päätin lähteä koirien kanssa pihalle. Siellä Nemo meni tärkeänä tyttöjen perässä ja Sissin kanssa innostui leikkimäänkin.

Ulkoilun jälkeen aamupala. Nemosta Taran ja Sissin kupissa paremmat murkinat, joten sain palautetta poitsua muutaman kerran omalle kupilleen. Aamupalan jälkeen olisi maistunut isännän aamupalavoileivätkin :) Vähän aikaa ympäriinsä palloiltuaan Nemolle iski väsy, ja tuolla se nyt nukkuu makuuhuoneessa portin takana. Kohta taas ulkoilemaan!