Tänään oli Sissillä ensimmäiset peha-treenit. Sää oli todella sateinen vielä hetki ennen treenien alkua, mutta kun aloitettiin sade oli jo loppunut. Aluksi Sissille haukkuilmaisua, haukkui tänään hiukan laiskasti, mutta muutama ihan hyvä haukkusarja kuitenkin tuli.

Treeninä tänään alue-etsintä. Alueena 100 m x 300 m. Alueella kaksi maalimiestä, toinen ojassa ja toinen kaatuneen puunrungon vieressä. Lähdettiin kiertämään tallatun alueen reunoja, pian vapaaksi päästyään Sissi lähti etenemään lujaa, irtosi kauas. Sarjassamme "en luota koiraani, lähti varmaan sekoilemaan omiaan", jatkoin vain kävelyä ja hetken päästä kouluttaja sanoi, että mihin olet menossa, sun koira on jo maalimiehen luona. Sissi oli siis ottanut tosi näppärästi ilmavainun maalimiehestä vaikka oli heikko tuuli. Sai maalimieheltä patukan palkaksi, hetki leikkiä ja sitten taas töihin.

Osittain varmasti vielä kokemattomuuttaan Sissi pyöri hetken meidän jaloissa, kunnes minun pienen nostatuksen jälkeen singahti taas matkaan ja hyvin otti ilmavainun toisestakin maalimiehestä. Ja taas lelua palkaksi. Olin todella yllättynyt siitä miten nopeasti hoiti homman. Ilmaisua ei vaadittu maalimiehillä, kuten ei vaadittu maanantaina pk-hakutreeneissäkään. Olin kyllä tosi tyytyväinen tämän päivän treeniin. Olin itse rauhallinen ja tunnelma oli rauhallinen. Sissi teki hyvin töitä, tuntui nauttivan siitä kun sai mennä metsässä ns. oman pään ja vaiston mukaan, tokikin suunnan määräsi ihminen.