Kierrettiin tänään aamulenkin jälkeen rauniksen tottiskentän kautta testailemassa Sissin kanssa kettisesteitä. Harjoiteltiin putkea, A-estettä, tynnyrisiltaa ja alustaa. Putkeen Sissi meni itsenäisesti ilman mitään käskyä, mutta annas olla kun käskin sitä menemään putkeen niin löi jarrut päälle, haukkui ja juoksi ympyrää. Kyse ei siis ollut siitä, ettei olisi putkeen uskaltanut mennä. Ärjäisin haukkumisen poikki ja käskin putkeen, eikä mitään ongelmaa. Pikku-pirulainen yrittää käskyttää mua :)

Tynnyrisillalle nostin Sissin, käskin odottamaan hetken, jotta rauhoittuu. Kävelin Sissin vieressä kyljestä tukien. Lopussa käskin myös odottamaan, ettei vain hypähdä ilman lupaa pois. Näitä muutama, pari kertaa hypähti sillalta pois kesken kaiken. Mitään sanomatta palattiin alkuun ja otettiin uudelleen.

Epämiellyttävän alustan päältä juoksenteli itsenäisesti moneen otteeseen. Tehtiin myös hihnassa, että Sissi käveli mun mukana. Ei ongelmia.

A-este muodostui pieneksi ongelmaksi. Sissi, joka normaalisti kiipeilee käskystä melkein minne vain, kieltäytyi kiipeämästä. Otin Taran avuksi (Tara oli tähän asti odotellut kytkettynä kentän laidassa), Tarahan singahti A-esteen yli ilman mitään ongelmaa ja heti perään itsenäisesti myös putken, ihan kuin olisi vähän esitellyt taitojaan :) Tämän jälkeen Sissikin meni A-esteen noin vain. Meinasi tulla neideille vähän nokkapokkaa kun molemmat juoksenteli A:n yli, Tara varsinkin on vähän ärhäkkä silloin kun katsoo olevansa "töissä".