Keskiviikkona oli maastotreenit Isokarilla, joka on saari. Tai no saari on kiinni mantereessa tiellä :) Pimeä tulee jo todella aikaisin. Sissille tämä oli ensimmäinen kerta etsintää maastossa pimeällä. Kun otin Sissin autosta, ja kaikki ihmiset oli vielä paikalla, niin Sissin nenä alkoi käydä välittömästi kohti metsää, mistä olin tosi iloinen. Tietää siis mikä on homman nimi :) Väki katosi metsään, ja jäätiin Sissin kanssa autojen luo odottelemaan väen eksymistä. En halunnut tietää missä maalimiehet on, vaan koiran mukaan mentiin. Ainoa vain, että pimeässä on hiukan hankala tulkita koiraa :) Tokikin sain hieman vinkkejä mihin suuntaan edetä koiran kanssa. Sissi irtosi pimeään todella hyvin, juoksi rakenteilla olevan kävelysillan vierestä metsään, teki siellä ison lenkin, sillä oli haju. Palasi meidän luo ja ilmaisi Sallan :) Kiva haukku oli, mutta Salla ei vaan ollut se jota piti etsiä :D

Lopulta ensimmäinen maalimies löytyi pitkän kävelysillan alta, haukku ei paras mahdollinen, katkonainen. Todennäköisesti oli saanut alussa hajun sillan alla olleesta maalimiehestä, mutta haju tuli sillan rakenteita myöten meitä kohti. Matka jatkui, ja irtosi tosin hyvin metsäalueen keskustaa kohti. Oli välillä niin kaukana, että en nähnyt edes Sissin vilkkuvaloa. Toinen maalimies löytyi alueella olevan maakellarin sisältä, eikä Sissillä ollut mitään ongelmaa painua pimeään kellariin. Haukkui hyvin, tosin jätti maalimiehen, kun kuuli minun lähestyvän ja kun huusin maalimiehelle, että saa palkata. Kolmas maalimies löytyi ison kuusen oksien alta. Tällä kertaa haukkui hyvin, tosin jäi alkuun kauemmas maalimiehestä, mutta kun kuuli minun lähestyvän oli siirtynyt maalimiehen viereen haukkumaan :)

Nemo treeneissä myös. Nemolle makkararinkiä pimeässä otsalamppujen ja auton valoissa. Ei ollut mitään ongelmaa vaikka oli pimeää ja ihmiset suht pienessä ringissä. Nakki maistui ja häntä vispasi :) Samalla treeniä käyttäytymisestä maalimiehellä, tosin kauniisti tarjosi istumista eikä hyppinyt kohti.

Ollessani Sissin ja Nemon kanssa treeneissä, oli isäntä käynyt Taran kanssa 10 km juoksulenkillä ja hyvin oli kuulemma Tara mennyt.