Pitkästä aikaa tokotreenit Tuomarinkylässä, treenikertoja jäänyt väliin juoksujen vuoksi ja muutenkin, ja kyllä huomasi :) Niin, ja paikalla vain minä ja Tara. Aluksi paikallaanmakuu, Tara ja Filemon. Ja voi järkytysten järkytys, meni ihan penkin alle. Tara oli piip-piip ja korvat pyöri 360 astetta. Nousi ylös, lähti perään. Ongelma ei ollut suinkaan Filemon vaan Kirsi :) Tara ei saanut moikata Kirsiä pitkän tauon jälkeen, ja sitten kun Kirsi seisoi minun vieressä paikallaanmakuussa, niin se oli neidille kerta kaikkisesti ihan liikaa :D Kävin useampaan otteeseen palauttamassa Taraa paikoilleen, ja sitten neiti jo ihan "unohti" mitä tarkoittaa "maahan"-käsky. Killitti vain kun käskin sitä maahan, joten nopea kurinpalautus ja pari maahankäskyä nopeilla palkkauksilla palautti neidin muistin hyvinkin nopeasti, jonka jälkeen alkoi tarjota maahanmenoa silloinkin kun ei pyydetty :)

Seuraamista hiottiin myös. Seurautin Taraa Kirsin ympäri melko läheltä, ja seuraamiskaaviota niin, että Kirsi "häiriköi" kutsumalla Taraa, ja joka kerta kun Tara palautti kontaktin häiriöstä, niin palkka. Meni ihan hyvin.

Luoksetuloon hiottiin vauhtia lelulla oikeassa kädessä. Seisoin normaalisti paikoillani kun kutsuin Taraa, ja siinä vaiheessa kun alkoi hidastaa (siis aivan liian kaukana), heilutin lelua jolloin vauhti pysyi loppuun asti. Tara leikki hyvinkin innokkaasti.

Liikkeestä maahanmenoissa ongelmana hitaus, joten sitä otettiin myös. Jostain jumalan syystä, meni nyt ihan hyvin maahan. Ongelmana näyttäisi enemmänkin olevan se, että Tara reagoi liikkurin "Käsky"- sanaan, ja alkaa hidastaa ja ennakoida. Kirjaimellisesti alkaa kävellä matalampana, ikään kuin odottaen minun "maahan"-käskyä. Pitänee nyt valjastaa kaikki nurkilla asuvat tutut ja kaverit treeneihin häiriöksi koiriensa kanssa, ja ennen kaikkea toimimaan myös omatoimisissa treeneissä liikkurina, jotta päästään tuosta ennakoinnista eroon.

Lopuksi Tarasta ehkä treenien kaikkein paras osuus, sai juosta ja leikkiä Filemonin kanssa pellolla :D