Epävirallista epävirallisempi möllitoko oman treeniporukan kesken Tuomarinkylässä. Luoksepäästävyys hypättiin yli ja aloitettiin suoraan paikallaanmakuusta. Tara meni ensimmäisellä käskyllä maahan, mutta jäi hassuun asentoon toinen etujalka mutkalle. Oli kenties korjaamassa asentoaan, kun ajattelin että nyt nousee, joten yksi maahan-käsky väliin. Korjasi asennon paremmaksi, muutaman kerran kyynärpäät nousi maasta, mutta Tara katsoi mua ja itse mulkaisin takaisin, niin neiti oli, että ai niin joo, ei tästä saakaan mihinkään lähteä :) Pysyi makuulla sen koko kaksi minuuttia, isona extra-häiriönä oli vieressä olleet Lea ja Ruuti, koska Lea oli Ruutin vieressä ja kehui Ruutia toistuvasti ja antoi nameja. Kiva siinä toisen sitten makoilla koko kaksi minuuttia ilman palkan palkkaa, mutta pysyi kuin pysyikin.

Seuraamiset hihnassa ja vapaana meni Kirsin mukaan hyvin, omasta mielestä ei. Tai siis tuntui, että Tara seurasi kaukana ja jätätti (Kirsi videokuvasi lopuksi seuraamisen todisteeksi, että näin ei ole). Ainoa ongelma oli kentän laidassa seissyt rekan perävaunu, jota kohti seurauttaessa Tara alkoi hidastella. Pitää siis treenata seuraamista kohti seinää ja muita paikallaan olevia kohteita.

Liikkeestä maahanmeno oli ihan ok, tosin jatkotreeneissä pitää seurauttaa välillä Taraa pidempää pätkää, koska hieman alkanut hidastella ja ennakoida käskyä. Liikkeestä seisomisen ensimmäinen yritys päättyi siihen, että Tara meni maahan. Toisella yrityksellä annoin pienen käsiavun ja Tara pysähtyi kuin seinään, jes :)

Luoksetulossa Tara jäi kauas ja peruasento vino. Kauas jäämiseen tartutaan nyt "aseella", joka on edessä oleva lelu, katsotaan miten toimii.

Hyppy meni kaikesta huolimatta tänään paremmin kuin koskaan aiemmin. Tai siis tehtiin ensimmäistä kertaa näin yhtenäinen suoritus. Lähetin Taran esteelle hieman kauempaa kuin yleensä aiemmin, ja se toimi hyvin. Pysähtyi hyvin esteen taakse, mutta lähti hieman tulemaan minua vastaan sivuttaissuunnassa, koska pidin itse niin valtavaa kiirettä esteen toiselle puolelle.

Pakko myöntää, että tänään on ensimmäistä kertaa sellainen olo, että kilpaileminen hyvin piankin on oikeasti realistista.

Niin, ja tuossa paikallaanmakuun ja yksilösuoritusten välissä huomasin, että Tara on aloittanut toiset juoksunsa. Juoksut alkoi tarkalleen kymmenen päivää vaille kahdeksan kuukautta edellisistä juoksuista, joten ihan siedettävä juoksujen väli siis. Ennen ensimmäisiä juoksuja Tara merkkaili lenkillä runsaasti, nyt ei sitä tehnyt. Paitsi jos merkkailuksi lasketaan kahdet pissat kahden tunnin lenkin aikana, jolloin siis normaalisti tekee vain yhdet :) Mitään muita ennakkomerkkejä ei juoksuista tällä kertaa antanut, kuin hieman heikentynyt ruokahalu ja vajaan viikon ollut hieman vaisu ja haluton. Paitsi silloin kun Bonnie tai Kasper oli kylässä, silloin ei ehdi miettiä mitään tulevia juoksuja, kun pitää koheltaa. Sen verran kakara tuo neiti vielä onneksi on :D