Oltiin neitien kanssa yksi yö vanhempieni asuntovaunulla Padasjoella, ja homma kävi kyllä työstä, tai no eihän Tarassa mitään, mutta Sissi...Neiti kun on koko ajan lentoon lähdössä ja hirvittävä vauhti päällä. Neidit pääsi useampaan otteeseen uimaan ja vähän treenailtiinkin. Tara teki hyvin ja innokkaasti, kiitos varmastikin suurimmalta osin viilenneen sään. Sissi odotti vuoroaan kevythäkissä Taran treenatessa, ja täytyy sanoa, että ihme on että häkki on vielä ehjä. Niin kierroksilla neiti häkissä kävi, haukkui ja kiljui, niin hirvittävä halu sillä oli tekemään. Taran palkkaaminen lelulla vain nosti Sissin kierroksia :) Sissikin teki omaan tapaansa innokkaasti. Paikallaan olossa vain tahtoo hieman piipata, tai no piippaaminen on väärä sana, oikea on huutaa. Kierroksia on niin valtavasti, että sen on pakko päästää höyryjä pihalle jotenkin. Pitää vaan järjestelmällisesti kieltää Sissiä tuosta huutamisesta, ehkä se jossain vaiheessa tajuaa...

Sissi osoitti myös kekseliäisyytensä karkaamalla asuntovaunun etuteltasta. Oltiin syömässä vaunussa aamupalaa, ja neidit leikki vaunun etuteltassa. Yhtäkkiä tuli hiljaista ja Sissiä ei näy missään, Tara seisoi yksin hämmentyneen näköisenä ja Sissi juoksee ulkona naapurivaunulle päin. Äkkiä teltan ovi auki ja karjaisin Sissin takaisin. Sen, että sain Sissin takaisin telttaan ja oven kiinni niin neiti luikahtaa uudelle karkureissulle. Tällä kertaa mun silmien alla, ryömi ensin kankaan ali vaunun alle ja sieltä ryömi vapauteen, kuinka kätevää :)

Tara on kyllä niin unelma koira, on niin hyvin kuulolla koko ajan. On niin ihanaa, kun sitä voi pitää huoletta vapaana tuollaisissakin paikoissa vaikka ihmisiä ja koiriakin on paljon. Taraan voi luottaa, että se kuuntelee ja uskoo mitä sanotaan. Ja musta tuntuu, että Sissin tulon jälkeen se on entistäkin paremmin kuulolla. Mulla on vähän niin kuin enkeli ja demoni :D Taran tottelevaisuus vain korostuu Sissin koheltamisen rinnalla. Sissi on nyt ilmoitettu Lahden käyttökoiran pentukurssille, joten pian mulla on kaksi enkeliä :)