Oltiin tänään tokoilemassa Hollolassa. Alkuun paikallamakuu, kaikki muut koirat Taralle käytännössä vieraita, ihmiset suurin osa vieraita ja paikkakaan ei kovin tuttu (kerran aiemmin ollaan oltu). Edellisestä paikallamakuusta ryhmässä aikaa paljon ja Taran otin autosta ns. kylmilteen. Kuinka ollakaan meidän lähes lahnanomainen valeraskaana oleva neiti skarppasi ihan sikana, perusasento oli suora ennen liikettä, meni maahan suoraan ja pysyi koko kaksi minuuttia ihan hiljaa ja paikallaan, ei edes kääntynyt lonkalleen. Liikkeenohjaajana toimi Pia, ainoa paikalla olleista todella tuttu ihminen Taralle. Kerran paikallamakuun aikana Tara vetäisi korvat luimuun ja katsoi mun takana ollutta Piaa, jolloin ajattelin että nyt lähti, mutta pysyi kuitenkin.

Seuraaminen oli mun makuun liian laiskaa, mutta ihan siedettävää. Hyppy meni tosi hyvin, kääntyy esteen jälkeen ennen kuin ehdin edes sanoa "seis". Jäävistä liikkeestä maahan oli hyvä, liikkeestä seisomisessa otti ehkä n. neljä askelta ennen pysähdystä. Luoksetulossa oli myös hiukan hidas vaikka laukalla tulikin, mutta ei tullut suoraan eteen eikä suoraan sivulle vaan jäi hassusti vinottain istumaan.

Sissin treeni tänään kentällä oli painimista toisen pennun kanssa. Kotona kylläkin treenattiin ennen varsinaisiin treeneihin lähtöä. Maahanmenoissa iskee kyllä etupään nopeasti alas, mutta takapää jää töröttämään pystyyn huomattavasti pidemmäksi aikaa :) Sivulletulot alkaa jo jokseenkin sujua käsiohjauksella, neidillä on vain niin kauhea kiire namin perään että hyppii ja loikkii helposti miten sattuu. Seuraaminen sujuu ihan kivasti jo, tässä ei jostain syystä hamua namia niin paljon.