Vähän ollut hiljaiseloa blogirintamalla, tosin niin on ollut treenirintamallakin :) Peko-treeneissä oli joulutauko, ja sitten se tauko on hieman venynyt. Meille on siis tulossa perheenlisäystä lapsen muodossa loppukesästä, joten olen ollut väsymyksen vuoksi itse aikalailla pois pelistä. Arki koirien kanssa on ollut nyt yhdessä oleilua ja metsälenkkejä. Metsälenkeillä käytiin kovimmillakin pakkasilla, itse saan metsässä taapertaa omaa vauhtia ja koirat saa juosta sydämensä kyllyydestä. Paljon olen joutunut itse lepäämään keskellä päivääkin, mutta eipä koirilla ole näyttänyt olevan mitään sitä vastaan, että ollaan nukuttu päiväunia yhdessä sängyssä :) Ollaan oltu nyt kotosalla pari kuukautta, eli koirien ei ole tarvinnut olla kotona yksin kuin muutamia tunteja päivässä, jonakin päivinä ei lainkaan. Maaliskuun alussa alkaa taas työt, tosin teen enää epäsäännöllistä osa-aikaa, joten kokonaisia työpäiviä koirien ei tarvitse enää olla keskenään.

Eilen illalla vähän tottistelin kaikkien koirien kanssa, kun iski väsymyksestä huolimatta innostus. Treeni sisälsi kaikilla samoja juttuja, tokikin kaikilla oman taitotason mukaan. Lyhyitä seuraamispätkiä, paikalla makuuta, liikkeestä seisomista ja maahanmenoa. Pakko todeta, että oli melkoisen innostunutta sakkia :) En nyt ala sen tarkemmin erittelemään kuka teki ja mitä, mutta pakko todeta, että on mulla kolme niin hauskan erilaista koiraa. Tara on hieman tuulella käyvä, välillä on tosi innoissaan ja välillä sitä ei taas voisi vähempää kiinnostaa. Eilen oli niin innoissaan, seuraamisessa edisti aivan valtavasti, sitten kun hidastin itse vauhtia niin Tara tarjosi istumista, raahasi takapuoltaan maata pitkin ja talloin sen pyllykarvoille. Joo, ei mikään valtavan hieno suoritus, mutta toisella oli hauskaa ja se on tärkeintä :) Sissi on taas mun sähikäinen, sillä on niin kauhea kiire ja tuli perseen alla, että menee vähän säheltämiseksi. Yrittää kyllä kovin, mutta kun ei koira voi revetä kolmeen suuntaan yhtä aikaa :D On kyllä ihanan sähäkkä, välillä tuntuu että sille on ihan sama onko mitään palkkaa tarjolla. Palkkaa itse itseään sillä koheltamisella. Nemo taas, voi sitä koipeliinia...ei ole maailman nopein, tosin saattaa johtua siitä, että sillä on vielä itselläänkin hieman hakusessa se, että miten iso se oikeastaan jo onkaan, sotkeutuu omiin jalkoihinsa :) Ahne on kuin piru, ja ruokaa saadakseen opettelee vaikka tanssimaan ripaskaa. Olen vieläkin hämmentynyt siitä miten oppii asioita parilla toistolla.

On ollut hauska seurata miten porukka on hitsautunut laumaksi tässä kuukausien kuluessa. Tara on porukan pomo ja emohahmo. Tara on se joka lopulta sanoo koirista viimeisen sanan, Nemoa varsinkin Tara pitää kyllä tassun alla. Ensin komennetaan, ja sitten Tara pitää vaikka väkisin paikoillaan, jos on sitä mieltä että Sissi tai Nemo on esimerkiksi pesua vailla. Sissi taas on rauhoittunut ja aikuistunut Nemon tulon jälkeen. Sissi ja Nemo on kuitenkin ne kaksi hullua lasta :) Nemo on sitten jättebaby, koipeliini, joka luulee olevansa vielä ihan pienen pieni poika. On ihan tyttöjen tassun alla, olenkin naureskellut että poika ei pääse liikaa kukkoilemaan. Nemo on kuitenkin kaikkien kaveri ja aina iloinen.