...tämä päivittäminen siis. Hmm, mitähän me ollaan tehty? Helsingissä käytiin ainakin Monican luona kylässä 6kk-pentutreffeillä. Tara ja Sissi oli molemmat mukana, tosin Tara päätyi lopulta viettämään aikaa yksin Monican työhuoneessa kun katsoi asiakseen alkaa ärhennellä Aidalle. Mutta lapsukaisilla oli kivaa, saivat leikkiä sydämensä kyllyydestä.

Tara kävi hierottavana Hirvosen Päivillä, kun alkoi pomputtaa varsinkin oikeaa takajalkaa. Pomputtaminen helpotti jo muutaman päivän totaalilevolla ennen hierontaa. Takajalkojen lihakset oli ihan kosketusarat. Hieronnassa jalat oli kuitenkin ihan ok kunnossa, toki pieniä kireyksiä oli. Enemmän jumissa oli selkä ja epäkäslihakset. Lavat ovat aika kiinni, Päivin mukaan voisivat olla irtonaisemmat. N. kuukauden päästä mennään uudelleen tsekkaamaan tilanne. 

Ensi viikonloppuna Taralla on luonnetesti Kotkassa, ihan jännä nähdä miten se menee. Itselläni on jonkinlainen perusoletus, mutta saattaa heittää testitilanteessa sitten ihan häränpyllyä. Odotamme siis ensi viikonloppuun.

Niin, ja muuttamassa olemme taas jälleen kerran. Tosin nyt vain tuohon muutaman sadan metrin päähän, jonkin verran pienempään asuntoon, mutta vielä lähemmäs metsää. Kerrostalo on ihan metsän laidassa, joten pihasta pääsee suoraan lenkille. Jos oikein laiskottaa, niin koiria ei välttämättä tarvitse laittaa lainkaan hihnaan :)