Hakutreenit Galgåsenilla. Sää oli aurinkoinen, helteinen (+26) ja tyyni. Hyttysiä ja mäkäräisiä oli aivan valtavasti. Kun otin Sissin omalle vuorolleen autosta, oli jo ihan kierroksilla. Tietää siis jo, että mikä on homman nimi. Jouduttiin odottelemaan omaa vuoroa hetken, jolloin jouduin rauhoittelemaan sitä, ja aika hyvin siinä onnistuinkin. Odotti huomattavasti rauhallisempana kuin aiemmin. Kun lähdettiin kävelemään keskilinjalle päin, niin alkoi vetää hihnassa, siis todella vetää. Kauhea kiire neidillä on hommiin, tietää että siellä ne raukat eksyneet naiset on taas pitkin metsää ja pitää mennä ne löytämään :) Yritän pitää Sissin mahdollisimman rauhallisena ennen omaa vuoroa, koska se hirveä meuhkaaminen ja hilluminen vain turhaan kuluttaa sitä energiaa mikä pitäisi kohdistaa työntekoon.

Ensimmäinen ja toinen maalimies otettiin haamuina 50 metrissä. Toimi hyvin, Sissi pysyi rauhallisena keskilinjalla ja lähti hyvin liikkeelle. Tällä kertaa Sissiä myös haukutettiin maalimiehellä. Hetken oli maalimiehen luona miettinyt, että pitääkö nyt haukkua, mutta oli sitten aloittanut haukun. Sissiltä vaadittu 5-10 haukkua ja sitten palkka.

Kolmas maalimies otettiin kokonaan piilossa, tosin Sissi näki kun maalimies lähti metsään, kylläkin vain sen kun maalimies katosi metsään viistosti. Sissi lähetettiin sitten suoraan maalimiehen kohdalta. Maalimies kylläkin vain n. 25 metrissä. Hyvin lähti siltikin vaikkei maalimies piilolla näyttäytynytkään. Sissi juoksi ensin maalimiehen kohdalta oikealle, mutta kääntyi pian ympäri, kun sai hajun ja meni maalimiehen luo. Haukkui ihan ok. Olen niin tyytyväinen tuon neidin nenän käyttöön, ei sitten niin yhtään etsi silmillä.

Neljäs maalimies oli haamuna ja niin, että näyttäydyttyään pakeni vielä pienen matkan. Toimi hyvin, vaikka Sissi näki maalimiehen juoksevan niin ei silti kuumentunut. Näin voi siis jatkossakin ottaa, koska näkölähdöt niin että maalimies lähtee keskilinjalta on poissuljettu vaihtoehto, kuten myös todennäköisesti se, että Sissin kanssa kävisi viemässä maalimiehen piilolle ja sitten lähettäisi keskilinjalta.

Neljännellä maalimiehellä oli jo väsynyt, mutta sääkin oli kyllä melkoisen haastava.