Aloitamme uuden blogin, ja tämä toimii sitten samalla myös meidän nettisivuna. Vanhan ylläpito ja päivitys oli niin työlästä, joten jospa tämä menisi sitten vähän helpommin ja vaivattomammin. Ja nyt kaikki löytyy sitten tältä samalta sivulta, niin yleinen hölinäkin kuin sitten vähän asiallisempi treenitarinakin.

Aloitimme tänään Taran yksi vee synttäreiden juhlinnan. Oikea päivähän on siis vasta ensi sunnuntaina, mutta on niin tärkeät juhlat, että pidetään nyt sitten ihan oikein juhlaviikko :) Ensimmäiset vieraat oli vanhempani. Laiteltiin samalla tänne meidän "uuteen" (siis nyt jo kolme kuukautta vanhaan) kotiin tauluja seinille. Tarahan oli mitä loistavin apuri, piti olla ihan vieressä katsomassa mitä tapahtuu :) Tara sai myös ensimmäisen synttärilahjan, ihanan painavan narun päässä olevan kumisen pallon (seinät ja muu omaisuus kiittää, kun neiti viskoo palloa menemään täällä sisällä). Oli eläinkaupan myyjä katsonut vähän kummissaan, kun äitini oli mennyt kysymään kaupasta lapsen lapselle sopivaa lahjaa :D Oli myyjä kuitenkin lopulta tajunnut mistä on kyse.

Tänään ei poikkeuksellisesti tehty pitkää metsälenkkiä, vaan vain reilun tunnin remmilenkki. Näin ollen Tara sitten söi vähän huonosti iltaruokaa. Ajatteli ilmeisestikin, että mitä sitä nyt syömään, kun ei mitään kulutettukaan :) Ihan hyvä vain, neiti huolehtii itse linjoistaan, syö vain sen mitä kuluttaa :)