Tara on nyt syönyt ruokaa vajaa 3% painostaan. Kokeilen lisätä ruoan määrää vajaaseen 4% eli murkinaa siis jatkossa katoaa neidin kitaan n. 700 grammaa vuorokaudessa. Lisäyksen perusteena edessä oleva kesä jolloin liikunnan määrä tulee lisääntymään reilusti verrattuna talveen. Lisäksi Taralla menossa turkin kasvatusvaihe, ja jos kaikki energia menee liikkumiseen ja peruselintoimintoihin, niin ei jää turkkiparalle kasvuenergiaa. Tai näin mä olen asian järkeillyt, vrt. ihmisellä hiukset on se viimeisin asia johon elimistö energiaa ja rakennusaineita käyttää, eli kaikki muu menee edelle. Ruokaan lisäilen nyt myös reippaammin öljyjä ja merileväkuuri menossa myös nyt turkin kasvatuksen ajan. Kanamunan keltuaisia Tara saa myös useammin, keltuaisen biotiini tekee turkille hyvää.

Maanantaina taas Murreen ostoksille. Heidän valikoimiin tullut poron lihaluujauheliha, pitänee ostaa Taralle ja katsoa kelpaako. Yhdellekään lihalle se ei vielä on nyrpistellyt nenäänsä tähän mennessä, joten tuskin niin käy poronkaan kanssa. Possun sisäelinjauheliha on sitä parasta herkkua, sydäntä, maksaa, keuhkoa ja munuaista. Tosin sen tarjoilu on rajoitettua, johtuen mukana olevasta maksasta, mutta kerran tai pari kertaa viikossa Tara sitä kuitenkin saa. Murreen tullut myös broilerin sydämiä, niistä Tara tykkäsi ainakin Vogel-NEUssa, joten niitä ostetaan myös.

Se on kumma miten sitä ihminen karaistuu, aiemmin kaikenlaisten edellä mainittujen "herkkujen" pelkkä näkeminen sai voimaan pahoin, mutta nyt niiden käsittely sujuu ilman ongelmia :D