Maanantaina oli tokotreenit Tuomarinkylässä. Teemana kaikkea mahdollista häiriössä :) Aluksi paikallaan istumista ja luoksetuloa niin, että osa pysyi paikallaan kun osa kutsui, ja sitten taas päinvastoin. Ei mennyt hyvin, Tara todella levoton. Lähti liikkeelle useita kertoja, ja sitten kun lopulta sain sen pysymään paikallaan, niin sitten istui kuin tatti vaikka olisi saanut liikkua :) Paikallaanmakuuta niin, että yksi koirakko kerrallaan otti vauhtiluoksetuloa ja muut makuulla. Meni jo hieman paremmin, nousi vaan pari kertaa... Seuraamisia myös häiriössä, meni ihan ok, paitsi että kun liike pysähtyi niin meni maahan (ai miten niin ollaan menneellä viikolla treenattu maahanmenoja...). Otettiin myös liikkeestä seisomista ja maahanmenoja, ne meni ihan ok, paitsi että Taralla paha tapa pyrkiä ennakoimaan. Treenien päätteeksi taas leikkiä pellolla, oli kivaa :)

Tänään soi minun ovikello, ja oven takana oli kaksi tyttöä trikkiuroksen kanssa ja kyselivät, että tiedänkö ketään keneltä olisi kadonnut collie. Olivat löytäneet uroksen meidän talon edestä. Olivat jo äitinsä kanssa ilmoittaneet koirasta Pieneläinklinikalle, ja sieltä olivat toivoneet, että jos vain mahdollista, koira olisi perheessä kunnes omistaja löytyy. Todella hoikassa kunnossa uros oli, ja takapääkin huonohko. Ystävällinen se kuitenkin oli. Kuvasin koiran ja laitoin ilmoituksen foorumille sekä Lemmikkipalstoille. Täytyy toivoa, että koiran omistaja löytyy pian. Onneksi menin avaamaan oven kun ovikello soi, yleensä en meinaan mene, jos en odota vieraita. Ja kun ihmettelin, että mistä tytöt tiesi tulla soittamaan minun ovikelloa, he katsoivat minua kuin tyhmää ja totesivat, että kyllä he on nähneet minut Taran kanssa lenkillä ja tiesivät missä asun. Kiva tietää, että minua kytätään :D

Tänään illalla käytiin taas Hyvinkäällä uimassa kesätauon jälkeen. Hiukan Tara oli, että en tykkää tästä yhtään, ja sitä sai ihan patistaa ja työntää altaaseen. Hassua, kun meressä se on uinut kuin saukko koko kesän :) Ilmeisestikin allas syvenee niin nopeasti, että sinne ei ole yhtä kiva mennä kuin mereen.