Keskiviikkona oli taajamaetsintätreenit Mesilässä teollisuusalueella. Sää sateinen ja tuulinen. Sissille toinen taajamaetsintätreeni, ja nyt tajusi paljon selkeämmin heti alusta mikä on homman nimi, eikä ihmetellyt sitä, että oli kytkettynä liinaan. Ensimmäinen maalimies oli n. puolen kilometrin kävelyn jälkeen roskiskatoksessa. Sissi sai hajun tielle. Kuljettiin ojan reunaan roskiskatoksen taakse, Sissi vilkaisi mua ja kehoitin sitä jatkamaan. Yritti tunkea ensin roskiskatoksen seinän alta, mutta edessä oli pahvi, joten ei päässyt. Aloitti ilmaisun siinä kohdassa. Kierrätin Sissin roskiskatoksen ovelle, josta sitten meni maalimiehen luo ja ilmaisi, haukkui ihan ok. Sissillä hauska tapa haukkua, istuu mutta samalla hypähtelee taaksepäin.

Toinen maalimies vinottain tien toisella puolella metsikössä. Sai hajun todella nopeasti kun tultiin pihasta takaisin tielle. Laskin liinasta irti ja Sissi meni suoraan metsään, jossa sitten eteni maalimiehelle. Nyt ilmaisu ei ollut niin hyvä, ja kun kuuli minun lähestyvän niin jätti maalimiehen, ja tuli minua vastaan muutaman metrin, mutta palasi kuitenkin maalimiehelle.

Kolmas maalimies oli kuusen takana lähellä lähtöpistettä eli toisen ja kolmannen maalimiehen välissä varmastikin se puolisen kilometriä. Sissi teki töitä ja etsi aktiivisesti myös lähes koko paluumatkan. Sai hajun, laskin liinasta irti ja jatkettiin etenemistä. Jotakuinkin oikean kuusen kohdalla Sissi vilkaisi minua, kehoitin jatkamaan. Sissi eteni kuusesta ohi, jossa maalimies oli piiloutuneena juurelle. Lopulta eteni osittain jäljestämällä maalimiehen luo, oli siis jäljestänyt maalimiehen piiloon meno reitin. Ilmaisi hyvin, eikä nyt ottanut lähellekään niin paljon häiriötä minusta, vaikka olinkin melko lähellä.