Tänään oli rakennusetsintätreenit Isokylän koululla käytöstä poistetussa sivurakennuksessa, jossa oli sisällä vielä huonekaluja, tavaraa ja roskaa. Rakennuksessa yhdeksän huoneistoa, joissa meillä oli etsinnässä käytössä neljä.

Nemolle treenien aikana lapsenvahtihommaa, kun viihdytettiin treenikaverin reilu 3-vuotiasta lapsenlasta. Nemo oli oikein pätevä ja lapsella oli hauskaa, Nemo kun yritti varastaa lapselta pipon koko ajan päästä. Ei näyttänyt häiritsevän vaikka lapsi kiljui ja kikatti melkoisen kovalla äänellä ja silittelikin Nemoa välillä vähän miten sattuu :) Sitten vähän makkararinkiä aikuisten ihmisten kanssa, eipä ollut mitään ongelmaa.

Nemon jälkeen Sissi hommiin. Koko treenien ajan mulla oli päänsärkyä, joten en kerta kaikkiaan muista millaisissa piiloissa Sissillä maalimiehet oli (tosi kiva...) Yksi oli ainakin pimeässä komerossa/pienessä huoneessa jossa oli mm. vaatteita roikkumassa, haju tuli mutta pyöri ja pyöri, juoksi koko ajan komeron oven ohi. Lopulta pysäytin Sissin komeron oven lähettyville, jolloin otti hajun ja painoi pimeään komeroon sisälle. Haukkui tosi hyvin, ja näin tällä hetkellä tekeekin, haukku on tosi hyvä, jos ei näe mua. Toinen maalimies oli myös komerossa/pienessä huoneessa, senkin löysi lopulta, mutta näytti jäljestävän maalimiehen. Haukkui ihan ok, tosin pienellä vahvistuksella maalimieheltä. Kolmas maalimies on ihan hämärän peitossa, en muista millään :) Niin ja yksi huoneisto otettiin tyhjänä ilman maalimiehiä, ideana se, että ohjaisin Sissiä käymään kaikki huoneet läpi järjestelmällisesti. Ovelta kun laskin sisälle huoneistoon, niin painoi aina suoraan eteenpäin huoneiston perälle ohittaen sivuille jäävät huoneet. Ei ollut kovin helppoa, yhteen WC-tilaan sain käskeä useamman kerran sisälle, kun kaahotti aina ohi :)

Ensi viikolla ei olekaan pekotreenejä, mutta sitä seuraavalla viikolla luvassa kuulemma taajamaetsintää. Taas uusi homma, jännää! Niin, ja tulevana viikonloppuna suuntaan itse etsintä1-kurssille.