Eilen rauniotreenit enemmän tai vähemmän kovassa vesisateessa, pimeäkin tuli jo loppupuolella. Sissillä kolme maalimiestä, ensimmäinen kerta niin että en itse tiennyt missä maalimiehet on :) Oli vaan pakko mennä koiran mukaan. Ensimmäinen maalimies putkessa umpipiilossa aika radan alkupäässä, Sissi löysi hyvin ja haukkuikin ihan ok. Ensimmäiseltä maalimieheltä oli vaan pakko jatkaa matkaa, olin ihan unto kuutamolla, ja pyysin jo Miikulta apua. Sitten näin, että Sissillä oli haju, ja jäin vain katsomaan sitä mihin Sissi menee. Toinen maalimies löytyikin maakuopasta kansi kiinni. Silläkin haukkui ihan ok, ja seisoi kannen päällä teljeten maalimiehen kuoppaan :)

Kolmas maalimies olikin jo haastavampi, Sissi oli kulkenut toisen maalimiehen ohi matkallaan ensimmäiseltä maalimieheltä toiselle. Haju kolmannesta maalimiehestä kulki todella kummallisesti, välillä päin vastaiseen suuntaan kuin tuuli näytti olevan. Aikamme pyörittiin ja pyörittiin, otin Sissin viereen istumaan ja rauhoittumaan, että olisi saanut hajun. Lopulta mentiin takaisin radan alkuun, ja Miikku kävi laittamassa piilon kannen alle kiven, että haju tulisi paremmin. Ja taas pyörittiin ja pyörittiin, Sissi välillä lopetti tekemästä työtä ja touhusi kaikkea muuta. Lopulta maalimies löytyi, mutta haukku oli ihan onneton, haukahteli yksittäisiä kertoja ja katsoi vain minua.

Jotain hämärää tässä treenissä oli tai siis päivässä ylipäätänsä. Sissi oli automatkalla jo tosi unelias, nuokkui ja tuijotteli auton ikkunasta ulos. Ei intoillut yhtään kun mentiin radalle, löntysti mun vieressä. Lopulta ehkä kuitenkin on niin, että se "hämäryys" oli minussa itsessä, en kyllä yhtään keskittynyt koko hommaan, ja se heijastui sitten Sissiinkin.

Mutta joo, ilmaisutreeniä on pakko ottaa Sissin kanssa rutkasti lisää. Haukkuu nyt minulle eli treeniä siihen, että kestää minun liikkumisen sen lähellä ja silti haukkuu maalimiehelle. Ettei kohta olla siinä tilanteessa, että ilmaisu kuihtuu olemattomiin. Siinäpä meille treeniä talvikaudelle, haukku- ja keppi-ilmaisu talven aikana kuntoon :)