Tänään oli ensimmäistä kertaa muuton jälkeen sopiva hetki hyödyntää omaa pihaa tokoiluun.

Sissi: Sissille aluksi hauskaakin hauskempaa noutoa. Tänään oli työn alla se, että en pitänyt enää pannasta kiinni muuta kuin heittäessä kapulaa. Sen jälkeen käskin odottaa, ja laskin pannasta irti. Käskyllä vasta nouto. Hyvin toimi, ja jopa pysyi paikallaan. Vauhti ja into pysyi ennallaan. Lisäksi kapulan pitotreeniä. Annoin Sissille kapulan suuhun, ja juoksin sitä karkuun. Hyvin piti kapulasta kiinni, ei laskenut irti vaikka vedinkin kapulasta. Lisäksi perusasentoja, jotka aina vauhdikkaat ja suorat.

Seuraamista otettiin muutaman askeleen mittaisena, meni ihan hyvin. Seisomista otettiin myös, haastena vain se, että Sissi on niin perkuleen nopea, että en meinaa ehtiä palkata väliin, kun jo iskee persiinsä maahan :) Pieni avustus toisella kädellä mahan alta niin meni jo paremmin. Luoksetulo oli hyvä ja vauhdikas, tuli suoraan eteen namiohjauksella. Paikallamakuu meni aluksi ihan hyvin, häiriönä Sissille niin rakas jalkapallonraato parin metrin päässä :) Homma meni puihin siinä vaiheessa, kun ohjaajalle iski ahneus ja makuutin liian pitkään ilman välipalkkausta tai kehuja. Lähti liikkeelle, lopulta niin, että ei enää meinannut suostua menemään lainkaan maahan, koska siitä ei Sissin mielestä saanut palkkaa. Lopulta meni maahan, ja palkka samantien.

Tara: Taralle aluksi leikkiä ja kierrosten nostatusta. Taralle jääviä. Liikkeestä maahan on hyvä ja varma, meni AVO-tyylillä myös. Liikkeestä seisominen ihan hakusessa, tarvitsi todella voimakkaan käsiavun. Seuraamisia lyhyitä pätkiä, ja käännöksiä muutamalla askeleella ja palkka. Pyrin rikkomaan treeniä parhaalla mahdollisella tavalla, sekoitin liikkeitä, tein osia, lyhyitä pätkiä, Taralla kun on paha tapa ennakoida. Homma toimikin tosi hyvin, ja Tara pysyi hereillä ja tarkkaavaisena. Luoksetulot vauhtiluoksetuloina. Paikallamakuu niin, että kävin hetken piilossa talon nurkan takana.

Lopuksi vielä molemmille neideille paikallamakuu yhdessä. Tara oli ihan into pinkeänä, kun tehtiin ihan "vauvojen" juttuja ja palkkaa sai useasti :D Hyvin ne vieri vieressä makaavat paikallaan, vaikka muuten aina nuohoavat ja painivat keskenään niin paikallamakuussa ei ongelmaa.

Treenien jälkeen paistateltiin päivää nurmikolla. Tara istui mun sylissä ja Sissi repi riekaleiksi rakasta jalkapallonraatoaan. Jalkapalloa, jonka se löysi Lahdessa asuessa metsästä, ja jonka päätin myös tuoda mukana tänne Kokkolaan :)