Tara on tässä jo pari viikkoa närästellyt ja röyhtäillyt huomattavan paljon. Ajoittain on aika ikävänkin näköistä kun toinen röyhtäilee, nieleskelee ja nuoleskelee huuliaan, selkeästi sillä on epämukava olo. On myös oksennellut taas tyhjää vatsaa. Ajattelin, että osittain tuo tyhjän vatsan oksentelu on myös sitä, että jos/kun vatsan ja ruokatorven limakalvot on ärsyyntyneet/lievästi tulehtuneet, niin heti kun vatsa tyhjenee, alkavat hapot ärsyttää limakalvoja niin paljon, että oksennus tulee helpommin.

Kokeillaan nyt useampi viikko niin, että kuivaruokana James Wellbelovedin kalkkuna-riisi (on helposti sulava ja melko kevytkin ruoka), lisukkeena siihen sitten reilusti helposti sulavia lihoja, kuten kalkkunaa, kanaa, lohta ja naudanmahaa. Öljyjä on pakko laittaa ruokaan myös, koska ko. ruoassa todella pieni rasvaprosentti. Pari viikkoa saa myös eläinlääkärin jo aiemmin ehdottamaa Antepsinia ruokailujen yhteydessä ja ennen nukkumaanmenoa.

Hyvin ko. ruokavaihtoehto tuntuu Taralle maistuvan. Syöksyy keittiöön kun kuuleekin kupin kilahtavan :) Jospa tästä ruoan "keventämisestä" olisi hyötyä ja vatsa rauhoittuisi.