Käytiin tekemässä Taran kanssa lyhyt treeni hiihtomajan parkkipaikalla. Tara oli aluksi ihmeissään, kun Sissi jäi kotiin. Katsoi vielä alaovellakin taaksensa, että onko tää joku piilokamera, mistä se kakara kohta ryntää :D

Aluksi todella lyhyitä seuraamispätkiä, ja aina aloitus perusasennosta ja toistot nopeasti. Meni hyvin, pa:t oli suoria ja seuraaminen tiivis. Jäävät meni hyvin, jopa liikkeestä seisominen ilman pienintäkään käsimerkkiä tueksi.

Paikallaanmakuu tehtiin neljän minuutin mittaisena, meni hyvin vaikka pusikossa rapisi jokin. Jonkin verran Tara vilkuili ympärilleen, mutta huomasin itsenikin vilkuilevan. Kun katsoin suoraan Taraan, lopetti Tarakin vilkuilun :)

Luoksetulot oli aluksi hyviä ja vauhdikkaita, pienen käsimerkin annoin Taralle avuksi, jotta tuli suoraan sivulle, on tahtonut viime aikoina jäädä vähän hassusti vinoon. Viimeisissä luoksetuloissa ja pidemmillä seuraamispätkillä vire laski. Varsinkin seuraamisen käännösten jälkeen alkoi jätättää.

Paljolti luulisin tämän vireongelman johtuvan valeraskaudesta, keskittymiskyky pidemmillä suorituksilla on huono. No, onneksi on pari viikkoa aikaa kokeeseen niin ehtii Taralla hormonit hieman tasoittua, toivottavasti :)