Keskiviikkona oltiin rauniksella treeneissä taas muutaman viikon tauon jälkeen. Olin paikalla hyvissä ajoin, joten treenasin tokoa rauniksen kentällä seuraneitinä olleen Taran kanssa. Sää oli melko lämmin ja kentällä heinä melkoisen pitkää, mutta hyvin Tara teki. Alkuun perusasentoja, oli Taraksi todella hyviä. Lyhyitä seuraamispätkiä, jotta kontakti ei ehdi kadota. Meni hyvin. Vauhdista otin Taraa myös seuraamaan, ja hyvin otti paikan. Muutama liikkeestä maahan lyhyen seuraamispätkän jälkeen, nekin meni hyvin. Lopuksi muutama luoksetulo suoraan sivulle, niissäkin pa tosi hyvä. Lopuksi vähän humputtelua A-esteellä, ja kivaa oli. Tara oli tosi intona, neiti pääsi pitkästä pitkästä aikaa treenaamaan. Lopetin tarkoituksella treenin lyhyeen, Taralle jäi kova into tehdä lisää. Jäi siis piippaamaan autoon, kun otin Sissin ulos pissalenkille ennen treenien alkua.

Sissi pääsi yllättämään mut raunioilla. Ajattelin alkuun, että tauko ollut sen verran pitkä, että on ehtinyt unohtaa mistä on kyse, vaan eipäs ollutkaan, tauon aikana sen päässä oli tapahtunut jotain positiiviseen suuntaan. Kaikki maalimiehet piiloissa, joita Sissille ei ollut otettu ennen. Sissi näki maalimiehet ennen kuin katosivat piiloihin.

Ensimmäinen mm puukolmiossa sisällä. Sissi sai hajun hyvin, pyöri puukolmion ympäri ja vinkui, kunnes tajusi kurkistaa hirsien välistä puukolmion sisälle, ja siellä se ukko(akka) olikin piilossa. Aloitti haukun pienen pohtimisen jälkeen.

Toinen maalimies oli S-putkessa nurkan takana. Sissi sai hajun putkesta hyvin, paikansi maalimiehen, mutta hetken joutui pohtimaan putken suulla. Meni kuitenkin putkeen sisään, ja aluksi oli mennyt maalimiehen kainaloon istumaan, mutta kun mitään ei tapahtunut, oli siirtynyt maalimiehen eteen ja aloittanut haukun. Sitten ei millään meinannut haluta tulla putkesta ulos, olikin niin kiva paikka. Maalimiehen tultua putkesta ulos, Sissi meni vielä tutkimaan putkea :)

Kolmas maalimies oli pystyputkessa kannen ollessa auki. Hyvin Sissi sai siitäkin maalimiehestä hajun, mutta hetken pyöri kasan juurella ennen kuin hoksasi kiivetä kasan päälle. Hiukan epäuskoisen näköisenä kurkisti pystyputken suusta sisään, ja hiukan pohdiskeli asiaa ennen kuin aloitti haukun.

Hyvä treeni oli, sää oli tyyni ja lämmin. Pienenä extrana myös savua. Ilma ei liikkunut juuri mihinkään, joten ei ollut helppo keli aloittelevalle koiralle. Sissi joutui oikeasti tekemään töitä ja pohtimaan. Treeni oli kyllä siinä mielessäkin hyvä, että Sissi joutui tekemään itsenäisesti töitä ja onnistui. Ensi viikolla sitten tiedossa maastotreenit ja jotain esine-etsintään liittyvää.