Sissillä oli ensimmäiset rauniotreenit. Treenin aluksi haukkuilmaisun opettelua. Sissi, joka normaalisti joikuu vähän liikaakin, oli nyt ihan hiiren hiljaa ja kauniisti katsoa napitti ihmisiä silmiin (ai miten niin on palkattu hiljaisesta katsekontaktista?) :) Sissi tyytyi siis kiertämään ihmiseltä ihmiselle ottamassa katsekontaktia namin toivossa. Kun lähdettiin tallaamaan raunoille hakualuetta, Sissi sai juoksennella porukan mukana. Ihmiset kun hajaantui eri suuntiin Sissi juoksenteli häntä pystyssä ihmiseltä ihmiselle, kaikkein paras oli tietenkin se, jolla oli meidän namirasia :)

Tallauksen jälkeen muutama helppo etsintä. Vähän Sissi oli hakusessa, kun ei tiennyt mitä siltä odotetaan. Hyvin kuitenkin käyttää nenäänsä, eikä etsi katseella. Todisteena se, että pyöri ihan maalimiehen vieressä, mutta kun ei hajun perusteella heti paikallistanut niin ei myöskään löytänyt heti. Toiselta maalimieheltä Sissi varasti hanskan, ja sepäs olikin kiva palkka. Hanskaa piti vetää maalimiehen kanssa, ja Sissi kun on kyseessä niin hanska piti myös tappaa ravistamalla. Sissi myös kiersi hanska suussa muut ryhmäläiset, ja muidenkin olisi pitänyt leikkiä ja vetää Sissin kanssa, ja niin ne tekikin. Sissi myös poistui paikalta oman vuoronsa jälkeen häntä heiluen, joten toteutui siis se, että koiralla pitää olla yhtä kivaa treenin jälkeen kuin ennen treeniäkin. Tässä tapauksessa Sissillä oli kyllä treenin jälkeen vielä mukavampaa treenin jälkeen.

Hyvin meni eka treeni siis. Seuraaviin treeneihin varustaudun siis namien sijasta läjällä leluja (Biltemasta puutarhahanskoja?) :) Palautteena treenistä se, että Sissi iloinen, kiinnostunut ihmisistä, parempi että palkkautuu lelulla namien sijaan myös vieraalta ihmiseltä, ei alusta-arkuutta. Kotiläksynä opetellaan haukkumaan :)

Raunioilla kaivinkoneella töissä ollut mieskin huikkasi mulle kaivinkoneen ikkunasta poislähtiessään, että olet sitten tullut elokuvatähden kanssa harjoituksiin. Joo, Sissi on oikea Lassie :D