Maanantaina oli treenit Överbyn puomitiellä. Tein Sissille kaksi lyhyttä jälkeä metsään ennen hakutreenejä. Meni jäljet ihan hyvin, laitoin namit vain joka toiselle askeleelle, niin rauhoitti huomattavasti sitä ettei pyrkinyt palaamaan jälkeä takaisin. Mäkäräisiä oli vain pirusti, niin omaa keskittymistä ja rauhoittumista tilanteeseen vaikeutti se, että silmät, korvat ja suu oli mäkäräisiä täynnä :)

Hakutreenit kuudella maalimiehellä, laatikkopistoja. Keskilinjana oli tie puomin takana. Kaikki maalimiehet ääniavuilla, pari ensimmäistä meni ihan hyvin. Seuraavat meni vähän haahuiluksi, jotain ylimääräisiä hajuja metsässä taatusti oli, kun muutkin koirat haahuili ihan yhtälailla. Sissi teki siis valtavasti ylimääräisiä lenkkejä, sääkin oli melko lämmin, joten oli lopussa aika halki poikki pinoon. Vaikka itse treeni noin menikin vähemmän hyvin, niin ilahduttavaa oli silti nähdä, että väsymyksestä huolimatta paineli kuitenkin maalimiehien luo ja haukkui ihan yhtälailla kuin alussa, ehkä jopa hieman paremmin. Lieneekö väsymys aiheuttanut neidissä pientä turhautumista jonka sitten purki haukkumalla maalimiehelle :) Varsinkin kun maalimiehet oli liikkuvat, joten Sissi sai etsiä samaa ihmistä aina uudelleen ja uudelleen, ja aina se vaan meni hukkaan :D

Keskiviikkona ei ollutkaan peko-treenejä, kun oli rauniksen ja kentän syyssiivoustalkoot. Tai no olisihan sitä voinut tehdä vähän tottista ja kettistä niiden päätteeksi, mutta ei vaan jaksanut :)