Monica ja Bonnie kävivät tänään kyläilemässä. Tai no ensin käytiin metsälenkillä Uutelassa, niin sai tytöt riehua ja juosta sydämensä kyllyydestä. Tara olisi halunnut riehua enemmänkin, mutta Bonnie vähän väsähti jatkuvasti niskassa roikkuvaan nuoreen neitiin :)

Lenkin jälkeen tultiin kahville, ja Bonnie sai tutustua kissoihin. Tosi hyvin meni puolin ja toisin. Bonnie ei haukkunut tai jahdannut kissoja, ja kissat, varsinkin Aku oli todella utelias. Bonnie ja Aku tulivat toimeen todella nopeasti ja nuuhkivat toisiaan. Vanha rouva Fiakin soi hetken seuraansa Bonnielle, ja nuuhkivat toisiaan, kunnes Fia muutamalla tassun läpsäyksellä Bonnien kuonolle osoitti Bonnielle kuka käskee. Sen sijaan Luna the Jääräpää istui koko ajan kiipeilypuussa näyttämättä mitään halua tutustua Bonnieen, mutta niin se meni silloin alussa Tarankin kanssa, vasta kun Tara oli reilu puoli vuotias alkoi Luna ottaa kontaktia Taraan oma-aloitteisesti.

Olen todella todella yllättynyt siitä miten nopeasti kissat, siis Fia ja Aku, hyväksyivät Bonnien, joka täysin vieras koira. Kai kissat ajattelivat, että puikkonokka kuin puikkonokka, samaa sakkia kaikki :)