Eilisen vapaapäivän kunniaksi aloitettiin aamu shoppaamalla. Ostin Taralle Back on Track -manttelin. Olihan se tyyris, mutta istuu ihan törkeän hyvin ja Tara näyttää siinä viihtyvän. Kunnolla käyttöön mantteli pääsee tiistaina, kun ollaan menossa taas uimaan Hyvinkäälle. On varmasti hyvä juttu koiralle uinnin jälkeen kotimatkan ajaksi.

Shoppailun jälkeen ajeltiin työpaikalleni hakemaan työkaverilta hirven liharoippeita ja luita. Olin sanonut työkaverilleni, että voin ottaa niitä hieman. No, odottamassa oli iso läjä luita :) Ja mikä parasta koko satsi oli ilmainen, tosin kaljan lupasin tarjota työkaverilleni pikkujouluissa, tai vaikka kaksi, koska niin kiva yllätys noin iso satsi oli. Kotona sitten pakkasin pienemmät lihaisat luut pakastepusseihin. Isommat luut ajanvietteeksi oli pakko pakata roskapusseihin :) Aika karski oli meininki keittiössä, veitsi heilui ja tungin luita roskapusseihin ja pakastimeen. Onneksi kukaan ei nähnyt...

Tara sai tietenkin heti hieman maistiaisia tuoreeltaan. Roippeet upposi Taran sisuksiin ihan hirvittävällä vauhdilla, neiti on siis suuri riistalihan ystävä :)